Aggeler-Filkov: Mbështetje për reformat në gjyqësi

Ministri i Drejtësisë, Igor Filkov ka realizuar takim me ambasadoren e SHBA-ve, Angela Aggeler me të cilën biseduan për zbatimin e reformave, forcimin e luftës kundër korrupsionit, gjendjen në gjykata dhe sigurimin e kushteve për zbatimin e aktiviteteve pa pengesa.

Ambasadorja Aggeler i dëshiron punë të suksesshme Filkovit dhe pret realizimin e agjendës së reformave.

Ministri i Drejtësisë, Igor Filkov deklaroi se ndryshimet duhet të realizohen sepse qytetarët presin rezultate.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button