(VIDEO) Fjalimi i kryetarit të Kuvendit, Afrim Gashi në Samitin Parlamentar të NATO-s

Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi po qëndron në Uashington të SHBA-së në kuadër të 75 vjetorit të themelimit të NATO-s, ku edhe ka mbajtur një fjalim duke përshëndetur anëtarësimin, së fundmi, të Suedisë dhe Finlandës në këtë aleancë ushtarake.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button