Mickoski: Do të hapet fabrikë gjermano-belge, do të punësohen 110 qytetarë

Kryeministri Hristijan Mickoski përmes rrjetit social Facebook ka paralajmëruar se kompania gjermane EPSOTEH në partneritet me kompaninë AIM, do të ndërtojnë fabrikë për prodhimin e pjesëve për industrinë e automjeteve, hekurudhave dhe industrinë shëndetësore.

“Aktivitetet ndërtimore do të nisin në fund të gushtit dhe për një vit është planifikuar punësimi i më shumë se 110 bashkëqytetarëve tanë.

Është domethënëse që pjesë e investimit është edhe Qendra për Kërkim dhe Zhvillim, e cila i jep vlerë të madhe të shtuar dhe do të nënkuptojë punësimin e punonjësve shumë profesionistë”, ka shkruar Mickoski.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button