Spotify largon artistët rusë që e mbështesin luftën në Ukrainë

Platforma e muzikës Spotify i ka fshirë faqet dhe këngët e disa artistëve rusë, të cilët e mbështesin pushtimin e plotë të Ukrainës nga Rusia.

Në mesin e tyre janë edhe Shaman (Yaroslav Dronov), Chicherina, Polina Gagarina, Grigory Leps, Oleg Gazmanov, dhe grupi i rokut Lyube, sipas kanalit në Telegram Rodnoy Zvuk.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button