Taravari: Ali Ahmeti ka pasur oreks për pushtet

Lideri i BDI-së Ali Ahmetit pyeti koalicionin VLEN se mos oreksi për pushtet i shtyu që të gabojnë, e për këtë, u përgjigj Arben Taravari.

Taravari tha se oreks për pushtet ka pasur vet Ali Ahmeti pasi ka qëndruar për 22 vite në pushtet, ndërkohë që uroi që të jenë opozitë konstruktive dhe siç tha, do të maten në zgjedhjet lokale të vitit 2025.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button