Rexhep Memedi do të jetë drejtor në Klinikën për fëmijë, Taravari vazhdon me emërimet e drejtorëve

Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar se ministri Arben Taravari ka emëruar disa drejtorë në institucionet shëndetësore publike.
“Prof. Dr Ognen Kostovski është emëruar drejtor në Klinikën universitare për kirurgji digjestive
Prim. Dr Oliver Zafirovski është emëruar drejtor në Klinikën universitare për pulmologji dhe alergologji
Dr. Rexhep Memedi është emëruar drejtor në Klinikën universitare për sëmundjet e fëmijëve
Prof. Dr Sinisha Stojanoski është emëruar drejtor në Spitalin e përgjithshëm të qytetit „8 Shtatori””, thuhet në njofitmin e ministrisë së Shëndetësisë.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button