Bekim Sali: Srebrenica nuk duhet harruar asnjëherë!

Deputeti i koalicionit VLEN, Bekim Sali, sot ka marrë pjesë në shënimin e gjenocidit që u organizua nga komuna e Çairit.
“Sot, me ftesë të komunitetit boshnjak, në bashkëpunim me Komunën e Çarit, bashkë më Zëvendëskryeministrin e Parë, Izet Mexhiti, kryetarin e Komunës Çair, Visar Ganiu, e përkujtuam gjenocidin ndaj popullit boshnjak në Srebrenicë.
Dhimbja e Srebrenicës na fton të kujtojmë dhe të veprojmë për drejtësi, për të mbajtur premtimin se kurrë më nuk do të lejojmë që urrejtja të marrë përmasa të tilla shkatërrimtare dhe zhdukëse.
Don’t forget Srebrenica!”, ka deklaruar Bekim Sali.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button