Nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga Maqedonia e Veriut

Nga LAMM njoftojnë se komunikacioni për momentin po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të thata.

Dendësia e omunikacionit jashtë qyteteve është esatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Ndërkohë Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) rekomandon për respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të mjeteve, veçanërisht nëpër lugina dhe përrenj, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo vlen veçanërisht për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button