Kryetari i Kuvendit me ministrat e VLEN-it

Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi pas votimit të qeverisë, ka realizuar një fotografi së bashku me ministrat e ri nga radhët e VLEN-it.
Kujtojmë se Qeveria e re u votua me 77 vota për dhe 22 kundër.
Deputetët e Frontit Evropian u larguan nga salla në momentin e votimit të Qeverisë.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button