Dy persona në Tetovë kërcënohen me armë zjarri, sulmuesit gjuajtën në ajër

Më datë 03.07.2024 në orën 11:00 në SPB Tetovë, personat B.D. (20) dhe V.L. (20), të dy nga Tetova, kanë raportuar se rreth orës 23.50, tek rrethrrotullimi i rrugës ,,Ilinden” me rrugën ,,Bllagoja Toska” në Tetovë, E.R. së bashku me E.,,Pnj” dhe A.,,Pnj”, të gjithë nga Tetova i kishin kërcënuar me armë zjarri dhe kishin gjuajt në ajër. Janë marrë masat për të pastruar dhe dokumentuar rastin dhe do të ndiqet me parashtresë përkatëse.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button