Durimishi: Gjykata Kushtetuese e vërtetoi se nuk ka parregullsi në ndërtimin e stadiumit të Tetovës, puna do vazhdojë

Ministri i Ekonomisë dhe Punës, Besar Durmishi tha se vendimi i djeshëm i Gjykatës Kushtetuese vërtetoi se nuk ka parregullsi në ndërtimin e stadiumit të Tetovës.
Ai theksoi se punimet janë në fazën e parë dhe se të njëjtat do të vazhdojnë.
“Gjykata Kushtetuese e vërtetoi edhe njëherë atë që ne kemi pasur të drejtë. Punimet do të vazhdojnë”, theksoi mes tjerash Durmishi.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button