Aksion anti-drogë në Shkup, arrestohen nëntë persona

Nëntë personave iu është hequr liria për shkak se gjatë kontrollit policor në disa objekte hoteliere në Shkup iu gjet drogë. Të arrestuarit janë të moshës nga 22 deri në 33 vjeç.

“Më 23/24 maj 2024, zyrtarët policorë nga Njësia për tregti ilegale në SPB Shkup kanë vepruar sipas planit të SPB Shkup, gjatë të cilit është bërë kontroll në disa objekte hoteliere. Në të njëjtën kohë, nëntë personave u është hequr liria, tek të cilët u gjet drogë. Gjatë një ekzaminimi te personat K.L. (31), P.Z. (31) dhe B.D. (30) është gjetur lëndë pluhur e bardhë G.J. (30), L.M. (22), Zh.J (33), A.Sh. (27) dhe A.N. (22) u gjet marihuanë, dhe A.B. (24) u gjet një marihuanë. Gjatë kontrollit është kryer identifikimi dhe ekzaminimi i 59 personave dhe 5 automjeteve të pasagjerëve”- thuhet në njoftimin e MPB-së.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button