Sot bëhet varrimi i gazetarit Isuf Kadriu

Sot pas namazit të drekës (ora 13:00) tek varrezat në Butel do të bëhet varrimi i zëvendëskryeredaktorit të TV Alsat, Isuf Kadriu, i cili ka ndërruar jetë gjatë ditës së djeshme.
Portali Alfax shpreh edhe njëherë ngushëllime familjarëve dhe miqve!

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button