Muhamet Ameti në MPB, Kaltrina Zekolli Shaqiri në Transport e Lidhje, ja zv/ministrat e LD-së

Lëvizja Demokratike në kuadër të VLEN do të ketë edhe dy zëvendësministra.

Për zëvendësministre të Transportit dhe Lidhjeve është propozuar Kaltrina Zekolli Shaqiri, ndërsa për zëvendësministër të Brendshëm është propozuar Muhamet Ameti.

Por zyrtarisht organet partiake do vendosin këto ditë për propozimet finale.

LD në Qeverinë e re do jetë me Izet Mexhitin me postin e ministrit të Ekologjisë dhe njëherit edhe zv/kryeministër i parë.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button