Kolumbia do të rehabilitojë fëmijët palestinezë që humbën gjymtyrët në Gaza

Ministri i Jashtëm i Kolumbisë, Luis Gilberto Murillo, tha se qeveria e tij po planifikon të ndihmojë deri në 50 fëmijë palestinezë nga Gaza, të cilët kanë humbur gjymtyrët, duke i sjellë në Kolumbi dhe duke u pajisur me proteza.

Sipas programit, fëmijët, të moshës nga 12 deri në 15 vjeç, do të transportoheshin nga Egjipti në Kolumbi së bashku me një anëtar të familjes ose kujdestar, ku do të kalonin gjashtë muaj në trajtim dhe rehabilitim.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button