Igor Janushev është emëruar sekretar i përgjithshëm i Qeverisë

Igor Janushev është emëruar sekretar i përgjithshëm i qeverisë së re.

Janushev, në profilin e tij në Facebook ka shkruar se “do të punojnë me ndershmëri dhe dinjitet për popullin!”.

“Sot jam emëruar Sekretar i Përgjithshëm i Qeverisë së udhëhequr nga presidenti Hristijan Mickoski. Ju falënderoj për besimin e shprehur dhe besoj se do të punojmë ekskluzivisht në interes të qytetarëve!”, ka shkruar Janushev.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button