Fatmir Limani e merr detyrën e ministrit të Politikës Sociale, Demografisë dhe Rinisë

Lëvizja BESA ka njoftuar se nënkryetari i tyre, Fatmir Limani ka marrë detyrën e ministrit të Politikës Sociale, Demografisë dhe Rinisë.
Lëvizja BESA, pjesë e koalicionit VLEN, në qeverinë e re do të udhëheq edhe me ministrinë e Ekonomisë, të cilën do ta drejtoj Besar Durmishi.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button