Arrestohet shtetasi i Maqedonisë së Veriut në Prishtinë me kërkesë të Interpolit

Në Prishtinë është arrestuar një person, shtetas i Maqedonisë së Veriut.

Ai u arrestua në bazë të urdhërarrestit ndërkombëtar të lëshuar nga Interpoli.

Sipas raportit të policisë, pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

“Prishtinë /  09.07.2024 – NN.  Në bazë të urdhërarrestit ndërkombëtar është arrestuar i kërkuari mashkull shqiptar shtetas i Maqedonisë së Veriut dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje,” thuhet në raportin e policisë.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button