Zeqirija Ibrahimi, kryetari i ri i Alternativës

Zeqirija Ibrahimi është zgjedhur kryetar i Alternativës në kongresin e jashtëzakonshëm të partisë që u mbajt në Kumanovë.

Thirrja e kongresit erdhi pas dorëheqjes së Afrim Gashit nga pozita e kryetarit dhe zgjedhja e tij për kryetar të Kuvendit.

Ibrahimi ishte kandidati potencial për të kryesuar Alternativën e cila aktualisht është pjesë e koalicionit VLEN.

Në fund të muajit maj, pas dorëheqjes së Gashit, për ushtrues detyre i kryetarit të Alternativës u caktua Bekim Sali.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button