Shkurtohet rruga drejt Jonit dhe Adriatikut – hapet sot aksi rrugor Thumanë-Kashar në Shqipëri

Sot – e dielë, duke filluar nga ora 19:00 do të hapet aksi rrugor Thumanë-Kashar në Shqipëri.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama teksa ka ndarë pamjet me dron nga rruga e përfunduar, ka shkruar në Facebook se ky aks rrugor do t’u shërbejë të gjithëve dhe turizmit.

“…dhe me këtë fluturim mbi Thumanë-Kashar për të shijuar atë që është ndërtuar në tokë, një aks rrugor që na shërben të gjithëve dhe zhvillimit të mëtejshëm të turizmit duke qenë i aksesueshëm për të gjithë nga sot prej orës 19:00, ju uroj të diel të mbarë”, ka shkruar Rama në Facebook.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button