Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi në Senatin amerikan

Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Uashington të SHBA-së, mbrëmë ka marrë pjesë në Samitin Parlamentar të NATO-s të organziuar nga Kryetari i Senatit amerikan Mike Xhonson.

“Fjalë rasti kishte Kryetari i Senatit Mike Xhonson, Garry Soëll, kryetar në detyrë i NATO PA, shefi i delegacionit Mikell Turner dhe Sekretari i Përgjithshëm i NATO- s, Jens Stotelnberg.
Bashkë me ish kryetaren e Senatit Nansy Pelosi dhe delegacionet e tjera të kryesuara nga kryetarët e parlamenteve shënuam fillimin e përvjetorit të 75 të NATO-s”, ka shkruar Gashi në Facebook.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button