Kryetari i Kuvendit Afrim Gashi ia tregon vendin Sadulla Durakut (VIDEO)

Ka patur tensione në kuvend, në mes kryetarit të Kuvendit, Afrim Gashi dhe deputetit të Fronti Evropian, Sadulla Duraku.
Kryetari i Kuvendit, Gashi, ju drejtua Sadulla Durakut duke i thënë se replikë mund të jep vetëm personit të cilit i replikën.
Më pas Duraku tha se nuk ka përmendur emra, ndërsa Gashi, deklaroi se për këto gjëra “diku tjetër mund të merren vesh.
Ja dhe video nga diskutimi

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button