Enisi 8 vjeçari, hafizi më i ri në Evropë

Tetë vjeçari Enis Bashiq nga Kroacia u bë hafizi më i ri në Evropë. Ai filloi të mësojë përmendsh Kuranin në moshën 6,5-vjeçare dhe me ndihmën e mentorit të tij Hafiz Aziz Alili, e përvetësoi atë për vetëm 20 muaj.

Përveç kësaj, Enisi është i veçantë edhe për faktin se ai mësoi përmendsh shumicën e përkthimit të Kuranit.

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button