Deputeti i BDI-së i paska fituar 35 milionë euro nga tenderat

Është publikuar lista me kompanitë që kanë fituar më së shumti nga tenderët në Maqedoninë e Veriut.

Vërehet se një ndër kompanitë që ka lërfituar më së shumti është edhe “Pucko Petrol” – kompania e deputeti të BDI-së Ismail Jahoski

“Sa për informatë, kompania “Pucko Petrol” e deputetit të BDI-së Ismail Jahoski, të cilit BDI ja shpëtoi mandatin e deputetit në rivotimin e fundit në Zonën 5, në 4 vitet e fundit paska marrë tenderë prej shtetit në vlerë prej 34.5 milionë euro. Legjitimitet i fortë për me vjedh.”, ka shkruar në Facebook Omer Ajdini nga Instituti lër Analiza Demokratike dhe Ekonomike – IDEA. /alfax.mk/

Të ngjajshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button